DEPREMZEDELERE ÜCRETSİZ MESLEK EDİNME KURSU VERİYOR

DEPREMZEDELERE ÜCRETSİZ MESLEK EDİNME KURSU VERİYOR
17.02.2023
111
A+
A-

Yaşadığımız deprem felaketinin etkileri giderilimeye çalışılırken ve depremzedelere destekler de her yerden geliyor. Fethiye’de meslek eğitimi veren Özel Leyla İnanır Meslek Edindirme Kursu Fethiye Şubesi de depremzedelere elini uzattı.

1972 yılından beri meslek eğitimleri sunan Leyla İnanır Güzellik ve Meslek Edindirme Kursları ‘“’ÖNCE İNSAN’ felsefesiyle ticari faydayı geri planda tutarak öncelikle insana faydalı olmayı amaçlamaktadır. 10 yıldır aktif olarak 10 farklı sosyal faydada yer alan kurum ve bu 10 sosyal faydadan biri olan “İŞ HAYATINDA KADINA DESTEK” e son günlerde 10 ilimizde yaşadığımız depremlerden sonra daha fazla odaklanarak kadın istihdamı, kadın gelişimi, üretken ve çalışkan kadına yönelik SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ başlattığını duyurdu.

Bu proje kapsamında İstanbul-Kadıköy, İstanbul-Nişantaşı, Ankara-Kızılay, Antalya-Lara, Muğla-Fethiye’deki eğitim kurumlarında; 18-40 yaş aralığındaki depremzede kadınlara MEB Onaylı Güzellik Uzmanlığı, Kalıcı Makyaj, Protez Tırnak, Profesyonel Makyaj, Epilasyon Uygulayıcısı eğitim programlarından herhangi birine katılım olanağı sağlamaktadır.                                                                  

Leyla İnanır Fethiye Şubesi İşletme Sahibi Filiz Özgültekin “Leyla İnanır eğitim kurumları Türkiye’nin ilk ve rakipsiz tek kurumu 33 yıldır pek çok kadına sosyal sorumluluk projelerinde eğitim desteği vermekte ve sektöre Profesyonel Skinolojist Uzmanlar yetiştirmektedir. Bu projedeki amacımız; MEB onaylı belgelendirilmiş eğitimlerin sonucunda kadınlarımızın iş bulup çalışmalarına destek vermektir. Yurtiçi ve yurt dışında onbinlerce kadının gelişimine, üretimine, işletme sahibi olmalarına destek olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Sosyal sorumluluk projesinden faydalanmak isteyen depremzede kadınlarımız telefon, mesaj veya kurumlarımıza bizzat gelerek bizlerle iletişime geçebilirler. Kadın mutlu ise, ailesi de mutludur. Ailesi mutlu ise çevresi de mutludur, çevresi mutlu ise toplum da mutludur!” açıklamasında bulundu ve firma yetkilisi kontenjanlarının sınırlı olduğunu belirtti.

BİZE ULAŞIN

iSTANBUL NİŞANTAŞI      0552 567 00 00

İSTANBUL KADIKÖY         0552 673 00 00

ANKARA KIZILAY               0549 417 77 37

ANTALYA LARA                 0552 679 00 00

MUĞLA FETHİYE               0552 514 10 04









Kadim Devlet ve Arka Sokağın Çocukları ile 'Yüreğimi Avuçlarına Bıraktım' şiir kitabının yazarı.  
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.