‘HER SEÇİMDE AYNI SORUNLARI KONUŞUYOR AYNI VAATLERİ DİNLİYORUZ’

‘HER SEÇİMDE AYNI SORUNLARI KONUŞUYOR AYNI VAATLERİ DİNLİYORUZ’
14.03.2024
16
A+
A-

Milli Yol Partisi (MYP) Fethiye Belediyesi Başkan Adayı Alaattin Arslan seçim çalışmaları sürecinde görüştüğü vatandaşlardan hep ayı sözleri duyduğunu söyleyerek bu seçimde farklı bir  şeyler yapılması gerektiğini belirtti.

Alaattin Arslan; “Her seçim döneminde aynı sorunları anlatıyor ve aynı vaatleri sıralıyorlar. Ancak seçimlerden sonra biz sorunlarımızla baş başa kalıyoruz” dedi.

Alaattin Arslan; “Aslında sorunlarımız belli. Nasıl çözüleceği de ortada olan bir gerçek. Ancak sorunlarımızın çözümü için kararlı ve iradeli bir yönetimin olması gerekiyor. Biz nedense her seçim döneminde konuştuğumuz sorunları yaşamaya devam ediyoruz. Demek ki seçilenler sorunlarımızı çözmek istemiyor.

Oysa bizim çözülemeyecek sorunumuz yok ki. Trafiği, otopark sorununu çözmek birkaç aylık bir çalışma. Körfezi temizlemek de çok zor bir şey değil. Bir yıl gibi bir sürede tertemiz bir körfezimiz olur. Körfezi  kirleten etkenler yok edilir. Mevcut sorunlarımız da kolaylıkla çözülebilecek sorunlar.

Ancak sorunlarımızı çözmek için kararlı olmak gerekiyor. Demek ki bu güne kadar seçilenlerde bu kararlılığı görememişiz ki sorunlarımız hep devam ediyor.

Ben Fethiyeli kardeşlerimize diyorum ki gelin bu seçimde bir fark yaratalım ve Milli Yol Partisi’nin hizmetlerini ve sorunları nasıl kolaylık çözebileceğini görelim. Hep aynı isimlerle devam ettiğimizde sorunlarımızla da yaşamaya devam edeceğiz” diye konuştu.









Kadim Devlet ve Arka Sokağın Çocukları ile 'Yüreğimi Avuçlarına Bıraktım' şiir kitabının yazarı.  
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.