A MİLLİ TAKIM HIRVATİSTAN’DA TARİH YAZDI

A MİLLİ TAKIM HIRVATİSTAN’DA TARİH YAZDI
13.10.2023
1
A+
A-

EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda güçlü Hırvatistan karşısına çıkan A Milli Takım ilk yarıda bulduğu tek golle kazandı ve grup lideri oldu. Montella ile ilk maçına çıkan ay yıldızlılar Avrupa Şampiyonası bileti için müthiş bir avantaj yakaladı.

EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda Hırvatistan ile deplasmanda karşı karşıya gelen A Milli Takım 1-0 kazanarak grup liderliğini aldı.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası bileti için grupta ilk iki sırayı almak isteyen A Milli Takımımız maç fazlasıyla Hırvatistan’ı geçerek liderlik koltuğuna oturdu.

MONTELLA İLK MAÇINI KAZANDI

Stefan Kuntz’un ardından göreve getirilen İtalyan teknik adam Vincenza Montella ile ilk maçına çıkan ay yıldızlılar güçlü rakibi Hırvatistan’ı devirmeyi başardı. Montella, A Milli Takım’ın başında çıktığı ilk karşılaşmada kazanan ilk İtalyan hoca oldu. Daha önce Millilerimiz’i çalıştıran İtalyan hocalar; Sandro Puppo, Leandro Remondini ve Giovanni Verglien ilk maçlarını kazanamamıştı.

UZATMADA PENALTI İPTALİ GELDİ

Barış Alper Yılmaz’ın ilk yarıda attığı tek golle 1-0 öne geçen milliler skoru korumayı başardı. Uzatma dakikalarında Hırvatlar lehine verilen penaltı VAR kararıyla iptal edildi.

Zorlu deplasmanda çok iyi bir oyun ortaya koyan milliler 3 puanı tek golle alarak büyük avantaj elde etti.









Kadim Devlet ve Arka Sokağın Çocukları ile 'Yüreğimi Avuçlarına Bıraktım' şiir kitabının yazarı.  
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.