Gelecek partisi Fethiye İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Eski Üyesi Veli İmamoğlu: ‘SELAHATTİN KAYAMAN SAHTE OYLARLA İL BAŞKANI OLDU’

Gelecek partisi Fethiye İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Eski Üyesi Veli İmamoğlu: ‘SELAHATTİN KAYAMAN SAHTE OYLARLA İL BAŞKANI OLDU’
05.12.2022
156
A+
A-

Son günlerde Muğla ve Fethiye’de Gelecek Partisi’nde yaşanan olaylar herkesin dilinde.

İl Başkanı Selahattin Kayaman ‘Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız’ı görevden aldım’ dedi.

Sadet Kansız ise ‘Ben görevimin başındayım, İl Başkanı beni görevden alamaz. Parti tüzüğünü ihlal ediyor ve suç işliyor’ dedi.

İl başkanı ve ilçe başkanı arasında yazışmalar, sözlü düellolar devam ederken, bu kez konu çok farklı boyutlara gitti ve partinin eski yönetim kurulu üyesi Veli İmamoğlu çıktı ve ‘Kayaman İl Başkanlığını sahte oylarla kazandı’ dedi.

Artık konu hukukun da alanına girmiş oldu ve bundan sonra neler yaşanacağını herkes merak ediyor.

Veli İmamoğlu Likya Tv’de canlı yayına çıkarak: “ İl başkanlığı seçiminde oradaydım ve olayları çok yakından takip ediyordum. Gelmeyen birçok üyemiz vardı. Gelenlerle seçimin yapılması ve Kayaman’ın seçimi kazanması mümkün değildi. Davutoğlu’nun orada olması, bir rezaletin yaşanmaması için birçok olaylar oldu ve gelmeyen üyelerin yerine başkaları oy kullandı ve imza attı. Bununla da Selahattin Kayaman İl başkanı seçildi.

Ayrıca ilçe teşkilatları tamamlanmamıştı ve kâğıt üzerinde kurulmuş gösterildi. O zaman ne Seydikemer, ne Ortaca, Dalaman ilçe teşkilatları kurulamamıştı. Ancak kurulmuş gibi gösterildi ve Kayaman seçimi bu şekilde yapabildi” dedi.









Kadim Devlet ve Arka Sokağın Çocukları ile 'Yüreğimi Avuçlarına Bıraktım' şiir kitabının yazarı.  
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.